Ιούνιος 2017

Η πρόσφατη νικήτρια του διεθνούς τουρνουά Mouratoglou Cup Under 12 (4ος τίτλος για το 2017 σε διεθνή τουρνουά τένις), πρωταθλήτρια Ελλάδος και αθλήτρια του Ο.Α.

Ανακοινώνονται οι προκηρύξεις του Ε3 28ης εβδομάδα καθώς και του 6ου προπαιδικού.

 

Σας γνωρίζουμε ότι για τη συμμετοχή αθλητών και των οικογενειών τους για το Ε3 τουρνουά ισχύουν εκπτώσεις με την εταιρία KEFALONIAN LINES.

Η ώρα για το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού των φίλων του τένις στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club έφτασε!

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του 5ου Open Προπαιδικού Τουρνουά Juniors ατομικό κάτω των 10 ετών.

 

Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 12.00 στις εγκαταστάσεις του Smash Tripolis Tennis Club (Περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου, Τρίπολη, τηλέφωνο: 2710 241236), η πιστοποιημένη από την ΕΦΟΑ εκπαιδεύτρια κ.

Το 6ο Open Junior Athlisis Cup ξεκινά στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club την Παρασκευή στις 23 Ιουνίου για παιδιά 10 και 12 ετών και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Τα μεγάλα ΟΠΕΝ τουρνουά που όλοι περιμέναμε ξεκινούν σε λίγες ημέρες στο Σωματείο μας.

Φέτος είναι περισσότερα. Συγκεκριμμένα:

Με πολλή μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο ITF Larnaca Junior Club, τουρνουά κατηγορίας 5 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη.

Στο κέντρο της Πελοποννήσου, στην Τεγέα, έξι (6) χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη, ξεκινά ένα από τα πιο επιτυχημένα και συναρπαστικά τουρνουά τένις της Πελοποννήσου, το «TRIPOLIS OPEN 2017”<

Σελίδες