Αύγουστος 2019

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του Smash συνεχίζονται σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του ομίλου τένις με την προπονήτρια κα. Χατζηγιάννη. Ο Πρόεδρος κος Π.

Ένα ακόμα “Open Athlisis Cup Men & Women 2019” ολοκληρώθηκε την Κυριακή 04 Αυγούστου 2019 στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club με την διεξαγωγή  επτά τελικών αναμετρήσεων για διάφορες απ

Τα καλοκαιρινά τουρνουά δεν σταματούν για τους αθλητές τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, το για 5η συνεχόμενη χρονιά εντατικό πρόγραμμα τους.

Τεράστια επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας Θάνο Κακουρίδη η κατάκτηση της 1ης θέσης σε τουρνουά Πανελληνίου επιπέδου και μάλιστα αυτή τη φορά αγωνιζόμενος «εντός έδρας».

Ο αθλητής Νικόλας Κάλλιστρος μετά από ένα πολύ καλό τουρνουά στο Πανελλαδικό Ε2 που διεξήχθη στα Ιωάννινα, έφθασε στο τελικό όπου πήρε την πρώτη θέση επικρατώντας 7-5 6-1 του Νίκου Κατσάνου.

Για 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης μας ,με μακρά παράδοση και συνεισφορά ο καθένας στο δικό του στίβο, η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ, συνέχισαν να συνδιοργανώνουν το πρώτο

Σελίδες