ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της αθλήτριας της ακαδημίας μας Γαβριέλλας Χαραλαμπίδη, ξεκινά από τον Αύγουστο του 2019 , αφού θα μεταβεί στις ΗΠΑ για τις σπουδές της αγωνιζόμενη παράλληλα στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το Πανεπιστήμιο της Tulsa.
To συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο, του οποίου η ομάδα του tennis αγωνίζεται στην 1η κατηγορία του NCAA και κατατάσσεται μέσα στις πρώτες 30 θέσεις της κολεγιακής βαθμολογίας ,είναι η τελική επιλογή της Γαβριέλλας μετά από πρόταση που της έγινε με πλήρη αθλητική και ακαδημαϊκή υποτροφία.
Με αυτό τον τρόπο η αθλήτριά μας καταφέρνει να επιτύχει το μεγάλο της στόχο για φέτος,που δεν ήταν άλλος από την εξασφάλιση μιας υποτροφίας σε ένα από τα πιο αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αμερικής, συνεχίζοντας παράλληλα και την αγωνιστική της δραστηριότητα σε υψηλό επίπεδο.
Η επιτυχία αυτή , ήρθε μετά από συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις που έγιναν ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια από την οικογένεια Χαραλαμπίδη και τον προπονητή του In Out Court Tennis Academy Θεοδωρόπουλου Παναγιώτη, καθώς και από την επίμονη αγωνιστική προσπάθεια και τα σημαντικά αποτελέσματα που κατέγραψε η Γαβριέλλα στο διάστημα αυτό, η οποία ξεκινώντας από τις τελευταίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στην 245η θέση της κατάταξης των Juniors παγκοσμίως.
Η προπονητική ομάδα του In Out Court Tennis Academy , είναι ιδιαίτερα περήφανη που συμμετείχε στην πολυετή προσπάθεια της Γαβριέλλας από τα πρώτα της κιόλας βήματα, και την βοήθησε να πετύχει τον πιο σημαντικό ίσως μέχρι στιγμής στόχο της.

Ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία στο κολεγιακό πρωτάθλημα καθώς και την πλήρη εκπλήρωση των ακαδημαϊκών της ονείρων.

Share it: